RTV Oost dit weekeinde live bij evenementen in de provincie

RTV Oost, de regionale omroep voor de provincie Overijssel, doet dit weekeinde verslag van diverse evenementen in de regio. RTV Oost is tot zaterdag aanwezig bij het Dicky Woodstockfestival en zondag bij de Deventer Boekenmarkt.

Dicky Woodstockfestival

TV Oost brengt vandaag, vrijdag 31 juli een live verslag van het Dicky Woodstockfestival in Steenwijkerwold. Tot en met zaterdag heeft in Steenwijkerwold de 27e editie van het Dicky Woodstock Popfestival plaats. Een live verslag van het vermaak voor jong en oud op tv is vanavond te zien in een uitzending van RTV Oost in het programma Mooi Overijssel om 17.25 uur. De uitzending wordt de hele avond herhaald.

Zaterdag is de grote en afsluitende familiedag te zien via een livestream op rtvoost.nl. Zondag zendt TV Oost om 18.20 uur een samenvatting uit van het Dicky Woodstock Festival, met beelden van de familiedag en de dagen er voor. Deze uitzending wordt om het uur herhaald.

Tijdens het Dicky Woodstockfestial treden drie dagen achtereen tientallen popbands in vier tenten op. Op de podia staan grote namen als UB40, Nielson, John Coffey en Het Goede Doel, maar ook nieuw talent zoals Bittersweet, The Euro’s, Diss nie okay en Boogie & the Longhorn.

Deventer Boekenmarkt

Net als voorgaande jaren duikt RTV Oost ook dit jaar tussen de boekenkramen in de Deventer binnenstad en wordt zondag in een live-uitzending alles verteld over boeken, schrijvers, lezers en verzamelaars. TV Oost zendt een rechtstreeks verslag vanaf 12.00 uur uit vanaf de Deventer Boekenmarkt. De uitzending wordt gepresenteerd door Inga Tjapkes. Zij wordt bijgestaan door een verslaggever die zich op de Boekenmarkt bevindt en op zoek gaat naar mooie verhalen.

In totaal zijn 878 kramen gevuld met vele duizenden boeken: ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland. Door het grote aantal kramen is de Deventer Boekenmarkt uitgegroeid tot de grootste in zijn soort van Europa. Zondag is vanaf 17.20 uur een samenvattend verslag te zien. Dit wordt om het uur herhaald.

RTV Oost

TV Oost is te ontvangen via de diverse digitale pakketten en wereldwijd ook live te volgen via Internet: http://www.rtvoost.nl