RTV Rijnmond: Veel aandacht voor Champions League-wedstrijd Feyenoord

Morgen, woensdag 13 september staat RTV Rijnmond in het teken van de rentree van Feyenoord in de Champions League. Zowel via radio, televisie en Internet besteedt de regionale omroep veel aandacht aan de wedstrijd Feyenoord-Manchester City. Deze wedstrijd wordt woensdagavond om 20.45 uur gespeeld in de Rotterdamse Kuip.

Radio

’s Morgens wordt afgetrapt op de radio in het programma Wakker met onder meer de voetbalpoule en staat de rubriek Wat een dag wat een plaat in het teken van Feyenoord en doorgewinterde fans van de Rotterdamse club.

Dwars door Rijnmond

In Dwars door Rijnmond komen klassiekers van Feyenoord in de Champions League voorbij, wandelen verslaggevers door de stad en zijn er leuke Feyenoord-prijzen te winnen. En in het programma Middag aan de Maas gaat het verder met klassiekers, voorbeschouwingen en prijsvragen.

Voorbeschouwing

Vanaf 16:00 uur wordt meer en meer vooruit gekeken en naar de wedstrijd toegeleefd. Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop doen de voorbeschouwing en beantwoorden tussen 18:00 en 19:00 uur vragen van kijkers en luisteraars.

Verslag

Om 19:00 uur neemt de sport het dan volledig over met een integraal verslag van de wedstrijd Feyenoord-Manchester City met de bekende verslaggevers Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop. Radio Rijnmond is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

TV Rijnmond

Op TV Rijnmond is om 19:00 uur de uitgebreide voorbeschouwing op de Champions Leage-wedstrijd te zien. Met analisten, spelers, de trainer en de eigen RTV Rijnmond specialisten Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop. De presentatie is in handen van Ruud van Os. TV  Rijnmond is te bekijken via diverse digitale televisiepakketten en via Internet.

Sociale media: