RTV Rijnmond doet uitgebreid verslag open dag Feyenoord

De regionale omroep RTV Rijnmond doet vandaag uitgebreid verslag van de open dag van voetbalclub Feyenoord. De verwachting is dat ongeveer 50.000 supporters naar het familiefeest gaan afreizen in de Rotterdamse Kuip.

Vandaag wordt de selectie van Feyenoord voor het nieuwe voetbalseizoen aan ‘het legioen’ in voetbalstadion De Kuip gepresenteerd. Traditiegetrouw worden de nieuwe spelers, waaronder Dirk Kuyt en Marko Vejinovic, per helikopter afgezet op de middenstip. Naast de spelerspresentatie vinden er in en rond De Kuip vele andere activiteiten plaats, die deel uit maken van een attractief binnen- en buitenprogramma voor jong en oud.

Extra uitzending Radio Rijnmond Sport

Radio Rijnmond Sport maakt vandaag tijdens de open dag van een extra uitzending op Radio Rijnmond. Deze duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. Frank Vijg presenteert vanuit de studio op locatie en ontvangt allerlei gasten. Vlak naast de radiostudio staat de ‘Kameraden camera’. Supporters kunnen hier op camera hun liefde aan Feyenoord betuigen.

De leukste liefdesverklaringen worden zondagavond uitgezonden op TV Rijnmond. In een speciale tv-uitzending worden alle hoogtepunten van de Open Dag belicht.De uitzending op TV Rijnmond begint vanavond om 17.19 uur en wordt elk uur herhaald en zal ook te zien zijn op Rijnmond.nl.

Radio Rijnmond / TV Rijnmond

Radio Rijnmond is in een groot deel van Zuid-Holland te ontvagen via de FM-frequentie 93.4 MHz, in Zuid-west Nederland via DAB+ (kanaal 9D), diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.TV Rijnmond is landelijk te ontvangen via diverse digitale pakketten en wereldwijd via Internet: http://www.rijnmond.nl/live/tv/overlay