SBS6 komt met Kerst op Chateau Meiland in december

SBS6 komt tijdens de kerstperiode met speciale afleveringen van Chateau Meiland onder de titel: Kerst op Chateau Meiland. Daarnaast volgt er nog een aflevering met de beste momenten van het populaire programma van afgelopen jaar.

Hoogtepunten

Het was een jaar met vele hoogtepunten voor het SBS6-programma Chateau Meiland, met als klap op de vuurpijl de felbegeerde Gouden TelevizierRing 2019. Nu het einde van het jaar in zicht komt, bereidt de familie zich voor op alle feestelijkheden en de afsluiting van een bijzonder jaar. Ze organiseren een groot kerstdiner voor familie en vrienden uit Nederland en het chateau wordt compleet gerestyled in feestelijke kerstglorie. Kerst op Chateau Meiland is te zien op maandag 16 december, dinsdag 17 december, maandag 23 december en een dubbele aflevering op dinsdag 24 december op SBS6.

Wat goééééd!

Na de Kerst volgt de jaarafsluiting van Chateau Meiland met de special Wat goééééd! Het beste van Chateau Meiland op maandag 30 december. In deze eenmalige special delen Bekende Nederlanders, zoals Patty Brard en Gerard Ekdom, hun favoriete momenten uit het programma.

Alle typerende fragmenten passeren de revue, waaronder de ontelbare verbouwingen a la familie Meiland, de autoritjes die vrijwel altijd op dodemansritten leken en natuurlijk de legendarische ‘wenkbrauw avond’. Maar dat niet alleen, ook de spraakmakende huisdieren van de familie komen aan bod, evenals de ijzersterke band tussen Erica, Martien, Maxime en Montana. Op maandag 30 december is de Meiland special Wat goééééd! te zien om 20.30 uur.

Meer informatie op de website van SBS6.

Video: