“SBS6 trekt stekker uit ‘De Gevaarlijkste Wegen van Nederland'”

Televisiezender SBS6 stopt met het uitzenden van het televisieprogramma ‘De Gevaarlijkste Wegen van Nederland’. Na de achtste aflevering van dit seizoen gaat de stekker eruit. Dit bericht website Telstar Online uit Pijnacker. De website was nauw betrokken bij een item over een gevaarlijke weg in de regio van Pijnacker. Het item van de betreffende weg in Pijnacker gaat niet door.

Onveilige verkeerslocaties

De Gevaarlijkste Wegen van Nederland is een programma over onveilige verkeerslocaties bij SBS6. Presentator André van der Toorn brengt een bezoek aan deze locaties, om deze onder te loep te nemen. Aan de hand van verhalen van omwonenden, videomateriaal en dashcams wordt duidelijk hoe onveilig deze daadwerkelijk zijn.

Item van de baan

Een redactrice van het programma heeft echter gemeld dat het item over de gevaarlijke weg in Pijnacker van de baan is. Er was al veel onderzoek verricht naar de problemen op de N470 nabij Delfgauw. Volgens Telstar Online spraken de programmamakers met onder andere verkeersslachtoffers, betrokkenen een raadslid en de redactie van de website zelf.

Stopt na 8 afleveringen

Een redactrice meldt nu echter aan Telstar Online dat het programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van Nederland’ wordt gestaakt. “Tot en met aflevering 8 wordt nog uitgezonden en dan gaat de stekker eruit. De N470 zat helaas in aflevering 9.”, aldus de redactrice tegenover Telstar Online. Diverse programmamakers die betrokken zijn bij het programma moeten volgens de redactrice op zoek naar een andere baan.

Slechte kijkcijfers

Slechte kijkcijfers zouden de oorzaak zijn van het stoppen van het programma. Remco van Leen, de nieuwe zenderbaas van SBS6, gaf vorige week bij een programmapresentatie van SBS6 al aan dat hij ontevreden is over de kijkcijfers van het programma.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.