Scifi-thriller ‘11.22.63’ van start op FOX

Vandaag start de commerciële televisiezender FOX met het uitzenden van de scifi-thriller ‘11.22.63’. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. In de Verenigde Staten is de achtdelige serie te zien geweest op de streamdienst Hulu. In Nederland en Vlaanderen gaat FOX de serie vanaf vandaag uitzenden. Vanavond zijn vanavond 21.30 uur de eerste twee afleveringen te zien.

11.22.63

Op 22 november 1963 (11.22.63) werden er drie schoten gelost in Dallas waarbij President Kennedy werd vermoord. In de serie gaat leraar Engels Jake Epping (gespeeld door James Franco) vanaf het jaar 2016 terug naar de jaren zestig.  Een bevriende cafébaas Al Templeton (Chris Cooper) heeft een manier gevonden om terug te reizen naar de jaren 60, maar zelf is hij door ziekte te zwak om dit te doen. Jake moet dus een leven op zien te bouwen en op zoek gaan naar Lee Harvey Oswald, de vermeende moordenaar van Kennedy.

Middels het reizen door de tijd probeert Jake de moord op de president te voorkomen. Er gebeuren echter al snel merkwaardige en angstaanjagende dingen als blijkt dat het verleden niet veranderd wil worden. Daarnaast vindt Jake in de jaren zestig de liefde van zijn leven.

Productie

De serie bestaat uit acht aflevering is geproduceerd door J.J. Abrams, Bridget Carpenter en Stephen King. Vanavond zijn de eerste twee afleveringen te zien bij FOX. Ook in Vlaanderen start vanavond FOX met het uitzenden van de scifi-thriller.

Video:

Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=NXUx__qQGew

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.