Serie The Feed vanaf 10 oktober exclusief te zien bij Ziggo

Vanaf 10 oktober is bij Ziggo de nieuwe serie The Feed te zien. De serie zal exclusief via Ziggo Movies & Series te zien zijn.

Psychologische thriller

Na The Rook is The Feed de tweede serie die voor Liberty Global is ontwikkeld. The Feed is een psychologische thriller, geschreven door Channing Powell (The Walking Dead) naar het boek van Nick Clark Windo.

De serie speelt zich af in het Londen van de toekomst. Lawrence Hatfield (David Thewlis) is erin geslaagd om een technologie te ontwikkelen waarmee mensen informatie, emoties en herinneringen direct via het brein met elkaar kunnen delen. Het gaat echter mis als gebruikers van de nieuwe technologie plotseling moorddadig worden.

“Realistisch toekomstbeeld”

Op de vraag waarom je The Feed zou moeten kijken antwoordde Guy Burnet: “De serie schetst een realistisch toekomstbeeld– die al heel dichtbij is – en waar we allemaal huiverig voor zijn Wat als technologie ons brein overneemt, wat zijn daarvan de consequenties? Het is van belang om die discussie te voeren en ons te realiseren wat dit voor ons betekent en wat we er zelf aan gaan doen.

De serie is vanaf 10 oktober exclusief te zien bij Ziggo via het aanvullende pakket Ziggo Movies & Series.