Kabelaar SKV Veendam verlaagt prijzen FOX Sports

Kabelaar SKV uit Veendam heeft een nieuw contract gesloten met sportzender FOX Sports en past daarom de abonnementsprijzen aan van de betaalzender. FOX Sports Eredivisie wordt met ingang van 1 september gratis voor alle SKV abonnees met een Alles-in-1 Extra abonnement. Een SKV Alles-in-1 Extra abonnement kost 66,75 Euro per maand. Behalve FOX Sports Eredivisie zit er in dit pakket 200/100 Mb internetsnelheid, onbeperkt bellen en 25 extra digitale zenders.

Prijzen fors lager

SKV heeft daarnaast de tarieven voor losse FOX Sports abonnementen ook fors verlaagd. SKV abonnees kunnen met ingang van 1 september een FOX Sports Eredivisie abonnement afsluiten voor 7,50 Euro per maand. Een abonnement op FOX Sport Internationaal gaat eveneens 7,50 Euro per maand kosten. Een combinatiepakket van gaat bij SKV 14,75 Euro per maand kosten.

Automatische abonnementsaanpassing

De nieuwe tarieven worden automatisch doorgevoerd in het abonneesysteem van de kabelaar. SKV-abonnees die nu ook al geabonneerd zijn op een pakket van de sportzender of SKV Alles-in-1 Extra abonnement hoeven zelf geen actie te ondernemen. FOX Sports abonnees betalen dus vanaf september automatisch minder voor hetzelfde pakket.

Aanbieders

Eerder al sloten televisie-aanbieders als KPN, Kabel Noord en Vodafone nieuwe contracten af met de sportzender. Aanbieders Ziggo, Canal Digitaal en Online hebben nog een doorlopend contract. Ziggo is wel in overleg met de betaalzender voor een eventuele aanbieding richting haar klanten. Aanbieders Caiway en Delta zijn nog in overleg met de sportzender voor een nieuw contract. Kabelaar Delta gaf gisteren nog aan dat de gesprekken goed verlopen en men binnenkort tot overeenstemming hoopt te komen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.