Sony stopt filmservice Film1 in een nieuw jasje

Per vandaag lanceert Film1 een compleet nieuwe “look and feel” voor haar filmzenders en bijbehorende website en apps.

Nieuwe namen

Naast een nieuwe vormgeving voor alle zenders krijgen ook twee zenders een nieuwe naam. ‘Film1 Comedy & Kids’ en ‘Film1 Spotlight’ worden omgedoopt tot ‘Film1 Family’ en ‘Film1 Drama’. “De nieuwe kanaalnamen sluiten beter aan bij de aangeboden content op de desbetreffende kanalen.”, aldus een persbericht. Film1 wordt daarnaast onder de aandacht gebracht in een nieuwe TV-campagne die ook van start gaat in september.

Beschikbaarheid

De diensten van Film1 zijn beschikbaar via 17 kabelmaatschappijen, IPTV providers en in de Film1-app. Via de app zijn meer dan 400 titels beschikbaar, die de kijker overal en altijd kan bekijken. De app is beschikbaar voor Android- en iOS-gebruikers. De VOD- catalogus is beschikbaar op Ziggo, KPN en binnenkort ook bij meer providers.

MegaWeekend

Vanaf september lanceert Film1 MegaWeekends met iedere vrijdag, zaterdag en zondag grote filmpremières. Elke zaterdag een blockbuster en elke zondag een geweldige familiefilm. In september en oktober worden tijdens de MegaWeekends onder andere de televisiepremières verwacht van grote releases als Tarantino’s The Hateful Eight, de nieuwste James Bondfilm Spectre, The Hunger Games: Mockingjay Part 2 met een hoofdrol voor Jennifer Lawrence, Stallone’s Creed en films van Nederlandse bodem als Bon Bini Holland en Fashion Chicks.

Onderdeel van Sony Pictures Television Networks

Sinds augustus 2015 behoort de filmzender tot de multinational Sony Pictures Television (SPT) Networks. Sinds de overname is er door alle teams achter de schermen hard gewerkt aan verfrissen en verbeteren van het merk, wat geresulteerd heeft in het vernieuwde Film1 per 1 september 2016. Sony Pictures Television Networks is een divisie van Sony Pictures Television Inc., een Sony Pictures Entertainment bedrijf.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.