Sparta Praag – Feyenoord donderdag live bij SBS6

voetbalAanstaande donderdag doet SBS6 live verslag van de wedstrijd Sparta Praag – Feyenoord, een duel in de play-offs voor de groepsfase van de Europa League. Het Europese avontuur gaat tot nu toe niet zonder horten of stoten voor de club uit Rotterdam. De eerste van de twee knock-outwedstrijden leverde thuis tegen Sparta Praag een zwaarbevochten gelijkspel op. Aanstaande donderdag wacht de Feyenoorders een zware klus in de return. Sparta Praag – Feyenoord is vanaf 19.25 uur live te zien bij SBS6.

Na de uitschakeling door Dynamo Kiev in de voorronde van de Champions League, wacht de Rotterdammers een zware taak in de play-offs van de Europa League. Afgelopen donderdag speelde Feyenoord in eigen huis tegen Sparta Praag en keek bij rust al tegen een pijnlijke 2-0 achterstand aan. Dankzij treffers van Nelom en Achanbar werd de Rotterdamse strijdlust in de tweede helft toch nog beloond. Na het gelijkspel staat het team van Ronald Koeman aanstaande donderdag in de return voor een zware, maar niet onmogelijke opgave.

Hans Kraaij Jr. verzorgt de presentatie vanaf het veld en interviewt de spelers langs de lijn. Het commentaar komt van Leo Oldenburger. (Persbericht SBS)