Spike nu 24 uur per dag te zien bij Ziggo

De televisiezender Spike is vanaf vandaag, maandag 12 december, 24 uur per dag te zien bij kabelaar Ziggo.

Verhuizing

Spike is bij Ziggo te ontvangen in het digitale basispakket in HD-kwaliteit op kanaal 16. Voorheen was tot 21.00 uur Nickelodeon te zien op dit kanaal. De kinderzender heeft per vandaag weer een eigen kanaal bij de grootste kabelaar van Nederland: kanaal 29. De kinderzender is ook te ontvangen in HD-kwaliteit. Comedy Central Family, dat voorheen was te zien op kanaal 29, is op haar beurt weer verhuisd naar kanaal 127.

Spike

Spike biedt entertainment met een scherp randje voor volwassenen en is bij kabelaar Ziggo vanaf vandaag dus 24 uur per dag te zien. De zender komt vandaag met een nieuw seizoen van Ink Master, het nieuwe kookprogramma Knife Fight en een programma rondom kickbokskampioen Nieky Holzken: Nieky ‘The Natural’.

ONS

Ook de televisiezender ONS krijgt een nieuw plekje in de voorkeuzelijst van kabelaar Ziggo. De zender waar nostalgie centraal staat verhuist van positie 211 naar kanaal 50. De zender maakt onderdeel uit van het digitale basispakket.”Met de verhuizing van kanaal 211 naar 50 in het zenderoverzicht, neemt ONS een nog prominentere plek in binnen het TV Standaard-pakket van Ziggo, waar in de nabije toekomst nog meer nostalgisch amusement te zien zal zijn.”, aldus de zender in een persbericht.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.