Spirit 24 vanaf september op Nederland 2

afstandsbedieningSpirit 24 start op dinsdag 3 september met een wekelijks programma op Nederland 2. Van 15.30 tot 15.55 uur biedt Spirit 24 iedere dinsdag een gevarieerd, actueel en vernieuwend programma over alle facetten van levensbeschouwing, religie en diversiteit.  Dit bericht Spirit24 in een persbericht.

Naar aanleiding van het ’thema van de week’ wordt een actueel onderwerp nader uitgediept met enkele fragmenten uit programma‚Äôs uit het aanbod van spirit24.nl. Ook blikt Spirit 24 vooruit: wat gaat er de komende week spelen? Welke feestdagen komen eraan en voor wie, welke levensbeschouwelijke onderwerpen komen er in de diverse tv-programma’s aan bod, welke nieuwe boeken, tentoonstellingen of andere culturele evenementen zijn niet te missen?

Spirit 24 is het levensbeschouwelijke portal van de Nederlandse Publieke Omroep. Het is een samenwerkingsverband van alle publieke omroepen. In combinatie met de dagelijkse productie van eigen programma’s zorgt dit ervoor dat de kijker meer dan 2500 levensbeschouwelijke programma’s tot zijn beschikking heeft, met een dagelijks groeiend aanbod. Spirit24 was eerder ook als themakanaal beschikbaar via diverse digitale televisiepakketten. Momenteel zendt Spirit24 alleen uit via Internet: http://www.spirit24.nl/