Sport1 Internet TV wordt Sport1 GO

sport1De internet tv-dienst van betaalzender Sport1 Internet TV gaat verder als Sport1 GO. Dit abonnement maakt het voor bezoekers van de website en gebruikers van de iPhone- en iPad-app van Sport1 mogelijk om tegen betaling overal in Nederland te genieten van (live) topsport.

 

Naast de nieuwe naam zijn er ook een aantal nieuwe toevoegingen aan het product. Een abonnement op Sport1 GO geeft toegang tot alle live wedstrijden, samenvattingen en documentaires. Daarnaast is het ook mogelijk om wedstrijden binnen 24 uur terug te kijken. Als je op de hoogte wil blijven van de gebeurtenissen op een van de andere kanalen kan dat ook. Door zelf een notificatie in te stellen ontvang je bijvoorbeeld een melding wanneer er goals zijn gemaakt, kaarten zijn uitgedeeld of strafschoppen zijn gemist. Door te klikken op de notificatie komt het fragment direct tevoorschijn. Verder kun je maar liefst vijf apparaten instellen (device management) waarmee je gebruik kan maken van Sport1 GO, deze zijn elke 24 uur te wijzigen.

Op termijn gratis voor alle abonnees
Sport1 GO zal op termijn voor alle tv-abonnees van Sport1 gratis beschikbaar worden. Sport1 is hierover in onderhandeling met de diverse distributeurs. Naar verwachting zullen de klanten van Canal Digitaal met een Sport1 abonnement binnenkort als eerste gebruik kunnen maken van de dienst.