Sport1 maand februari gratis voor digitale kijkers

sport1Traditiegetrouw is de betaalzender Sport1 in de maand februari gratis te zien voor digitale televisiekijkers. Sport1 is bij vrijwel alle aanbieders in Nederland de zogenaamd Zender van de Maand.

Zowel bij de kabelaars, KPN, als Canal Digitaal is de zender hierdoor in de maand februari gratis te zien. 

Veel voetbal
Op 12, 13, 19 en 20 februari kunnen alle voetballiefhebbers hun hart ophalen met de duels in de kwartfinale van de Champions League. De Sport1-analisten Aad de Mos, Pierre van Hooijdonk, Ronald de Boer en Wim Kieft nemens tijdens deze avonden de analyses voor hun rekening. De grootste krakers in februari zijn onder meer Valencia-Barcelona (3/2), Real Madrid-Sevilla (9 of 10/2), Bayern München-Schalke 04 (9/2), Lazio-Napoli (9/2), Real Madrid-Manchester United (13/2), Manchester City-Chelsea (24/2), AC Milan-Barcelona (20/2), Internazionale-AC Milan (24/2) en Real Madrid-Barcelona (27/2).

NBA, Golf en meer
Naast het vele topvoetbal is er in februari op Sport1 ook veel aandacht voor tennis, golf en NBA- en Euroleague basketbal. Zo is de Daviscup-ontmoeting tussen Zwitserland en Tsjechië (1-3/2) en het ABN World Tennis Tournament van 11 t/m 17 februari rechtstreeks te volgen.

Uiteraard volgt Sport1 ook de verrichtingen van de Nederlandse golfers scherp tijdens onder andere de toernooien in Johannesburg (7-10/2) en Africa Open (14-17/2). In het weekend van 15 t/m 17 februari kan de kijker ook nog gratis genieten van het NBA All Star-weekend met commentaar van onder andere Mart Smeets.