Sport1 maand gratis voor digitale abonnees

sport1In maart zijn alle wedstrijden die Sport1 op Sport1 Select uitzendt voor iedere Nederlander met digitale televisie gratis te zien. Digitale televisie-kijkers via de aanbieders Ziggo, UPC, Delta of CanalDigitaal kunnen vanaf vandaag kijken naar Sport Select ,maandag krijgen abonnees van KPN i-TV dezelfde mogelijkheid.

 

 Dit houdt in dat onder veel meer de live wedstrijden van Barcelona en Real Madrid uit de Primera División en de topduels van Bayern München en Schalke 04 uit Bundesliga weer voor een breed publiek te zien zijn. Sport1 zal ook uitgebreid verslag doen van de krakers in achtste finales van de UEFA Champions League. Ook voor de start van het nieuwe Formule 1-seizoen zit je op de eerste rij. Zowel de seizoensstart vanuit Australië (14-16 mrt) als de grand prix van Maleisië (28-30 mrt) zijn met commentaar van Olav Mol live op Sport1 Select te zien.

Op 11, 12, 18 en 19 maart kan de voetballiefhebber genieten van de strijd om een plek in de kwartfinale in de Champions League. Atlético Madrid – AC Milan, Bayern München – Arsenal, Barcelona – Manchester City, Paris Saint-Germain – Bayer Leverkusen zijn duels om te smullen. El Clásico op 23 maart!

Tevens is er in maart veel aandacht voor tennis, golf, rugby, MotoGP en NBA- en Euroleague basketbal. Zo spelen de beste tennissters in Indian Wells en Miami en volgt Sport1 topgolf op de Trophee Hassan II (13-16/3) en de Arnold Palmer Invitational (20-23/3)

Nieuw in ons aanbod is het meest prestigieuze rugbytoernooi van Europa. In de strijd om de Six Nations Cup strijden Engeland, Frankrijk, Ierland, Italië, Schotland en titelverdediger Wales om de titel. De motoren rijden hun eerste grand prix op 23 maart in Qatar en topbasketbal is ruim vertegenwoordigd met meerdere NBA-duels.