De ‘Sportquiz van het Jaar’ te zien bij de NTR op NPO Best

Op de digitale themazender NPO Best is vanavond ‘De Sportquiz van het Jaar’ te zien. De sportquiz wordt direct uitgezonden door de NTR na het NOS Jaaroverzicht Sport. De uitzending begint om ongeveer 19.40 uur op NPO Best.

Carolien Borgers

Na het succes van de EK Voetbal TALK, de eerste vrouwenvoetbal talkshow tijdens het EK afgelopen zomer, presenteert Carolien Borgers vandaag, 31 december, voor de NTR De Sportquiz van het Jaar. In deze quiz beantwoorden 10 teams van sporters en hun supporters verrassend sportieve vragen over het afgelopen sportjaar. Het programma start direct na het NOS Jaaroverzicht Sport 2017 om 19.40 uur op NPO Best.

Pittige vragen

De Sportquiz van het Jaar is een quiz met pittige vragen en bijzondere verhalen van sportgekken om het sportjaar 2017 echt goed af te sluiten. Tussen de vragen door spreekt Carolien met sporters, coaches en supporters over de andere kant van de sport.

NPO Best

De digitale themazender NPO Best is te ontvangen via diverse digitale televisie-aanbieders. Zo is de zender bij Ziggo te zien op kanaal 127 en bij KPN op kanaal 58. De zender is ook online te bekijken.

NOS Jaaroverzicht Sport

Het NOS Jaaroverzicht Sport zelf wordt vanavond om 19.00 uur uitgezonden op NPO 1. Deze uitzending wordt gepresenteerd door Herman van der Zandt.