Star Trek The Original Series beschikbaar bij Netflix

Netflix heeft een begin gemaakt met het aanbieden van de science fiction-serie Star Trek op haar streamingplatform. Star Trek The Original Series is per vandaag toegevoegd aan het aanbod.

Star Trek Discovery

Netflix kondigde vorig maand aan dat er een groot aantal Star Trek-series binnenkort beschikbaar zullen komen via de dienst. Ook de nieuwe serie Star Trek Discovery zal volgend jaar te zien zijn via de dienst. In de Verenigde Staten zal deze serie worden uitgezonden door CBS. De nieuwe serie zal zich 10 jaar afspelen voor de huidige eerste serie van Star Trek: The Original Series. Het eerste seizoen van de nieuwe serie zal 13 afleveringen gaan bevatten en de verwachting is dat de serie vanaf januari 2017 te zien is.

Series

Netflix heeft een nieuw contract afgesloten waarbij niet alleen de nieuwe serie van de science fiction-reeks mag worden uitgezonden buiten de Verenigde Staten maar ook ouder materiaal. In totaal gaat Netflix 727 afleveringen van Star Trek op haar dienst aanbieden en daarmee is vandaag een begin gemaakt met het aanbieden van The Orignal Series.

The Original Series

Deze oudste serie van de science fiction-serie werden in de periode van 1966 tot en met 1969 uitgezonden op de Amerikaanse zender NBC. Er werden toen 80 afleveringen uitgezonden die per vandaag ook beschikbaar zijn op Netflix. Ook de series ‘The Next Generation’ en ‘Enterprise’  zullen voor eind dit jaar hun opwachting maken op de streamingdienst.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.