Ster komt met derde editie SterLab

sterOp 13 augustus gaat de derde editie van SterLab van start! Een proeftuin voor jonge creatieven, reclamebureaus, adverteerders én voor de kijker thuis.  Een week lang zie je vernieuwende en verrassende reclame rondom de programma’s van TV Lab op Nederland 3.

In de week van 13 augustus worden SterLab-reclameblokken uitgezonden. Het ingezonden materiaal is weer heel divers: materiaal van jonge creatieven, bijzondere virals, golden oldies, een kijkje achter de schermen bij de opnames van een commercial en een reclameblok met Ster Gouden Loeki-winnaars, online geselecteerd door het publiek.

Het bijzondere aan zowel SterLab als TV Lab is de stem van het publiek. Anders dan bij de Ster Gouden Loeki-verkiezing, zijn er bij SterLab geen winnaars of verliezers. Maar de mening van het publiek is voor zowel Ster als voor de makers van grote waarde. Je kunt je stem laten horen door mee te twitteren met #SterLab.

TV Lab loopt van maandag 13 t/m vrijdag 17 augustus. Een week lang krijgen programmamakers de kans om vernieuwende, afwijkende, creatieve programma’s en pilots aan het Nederlands publiek te tonen. Ster sluit ook dit jaar aan en biedt reclamemakers en kijkers deze week een podium om innovatieve commercials te tonen aan het grote publiek. Voor meer informatie en de inzendingen van vorige jaren kun je terecht op www.WeLoveReclame.nl/sterlab.