Stichting Kabelnet Veendam voert prijswijzigingen door

Stichting Kabelnet Veendam (SKV) voert per 1 september een aantal prijswijzigingen. Dit heeft de aanbieder uit Veendam bekend gemaakt aan haar abonnees.

“Strikt noodzakelijk”

Met ingang van 1 september 2019 voert SKV enkele prijswijzigingen door. “Zoals de abonnees van SKV van ons gewend zijn, veranderen wij de tarieven niet meer dan strikt noodzakelijk.“, aldus de aanbieder.

Nieuwe diensten

In de afgelopen maanden heeft SKV nieuwe diensten toegevoegd aan haar pakketten. Zo is de SKV GO App in de meeste pakketten toegevoegd. Daarnaast zijn alle TV + Internet pakketten met een snelheid van 750 Mbps (voorheen 600 Mbps) uitgebreid met FOX Sports Eredivisie.

Verhoging snelheden

Daarnaast is de internetsnelheid in de afgelopen maanden verhoogd. Het snelste pakket kent nu een downloadsnelheid van 750 Mbps. Het aanbieden de nieuwe diensten en de verhoogde snelheden zorgt voor een kleine prijsaanpassing. De meeste pakketten gaan tussen de 0,25 en 0,50 euro per maand omhoog.

Zenderpakket Extra in prijs omlaag

Er zijn niet alleen prijsstijgingen: het zenderpakket Extra wordt per 1 september goedkoper. Het Extra pakket bevat 37 zenders voor het hele gezin in de genres Kids, Sport, Natuur & Documentaire, Nieuws, Muziek en Erotiek. De prijs daalt van 9,50 euro naar 8,75 euro.

Een overzicht van de prijsaanpassingen vind je hier.