Streamingdienst Amazon Prime Video beschikbaar in Nederland

De streamingdienst Amazon Prime Video is met ingang van vandaag, 14 december, beschikbaar in Nederland. Naast Nederland is de dienst in nog meer dan 200 landen gelanceerd.

Concurrentie

De streamingdienst gaat in Nederland de concurrentie aan met Netflix en Videoland en doet dat met een scherpe prijs van 2,99 dollar per maand voor het eerste half jaar. Er is een gratis proefperiode voor 7 dagen.

The Grand Tour

Deze dienst biedt populaire nieuwe series zoals The Grand Tour van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May en series als The Man in the High Castle, Transparant, Mozart in the Jungle, Tumble Leaf en nog veel meer.

Geen Chromecast-ondersteuning

Klanten kunnen kiezen voor een lidmaatschap op PrimeVideo.com en kijken op Android- en iOS-telefoons en -tablets, Fire Tablets, en populaire LG en Samsung Smart TV’s. Ondersteuning voor weergave op de populaire Google Chromecast ontbreekt. Ook is het niet mogelijk om de series te bekijken via bijvoorbeeld de Playstation van Sony.

Ondetitels

Een ander nadeel is dat veel series niet beschikken over Nederlandse ondertitels en dat er niet betaald kan worden met iDeal of Paypal maar alleen met een creditcard. Het is wel mogelijk om series te downloaden zodat de programma’s ook zonder internetverbinding zijn te bekijken.

Meer informatie is te vinden via Primevideo.com

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.