Studio Brussel: Presentatieteam Music for Life 2018 bekend

Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham presenteren dit jaar Music for Life voor De Warmste Week op VRT Studio Brussel. Voor Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham is het de eerste keer dat zij Music for Life
mogen presenteren.

De Warmste Week

Tijdens de actieweek De Warmste Week wordt er geld ingezameld voor diverse goede doelen die door de luisteraars van Studio Brussel zelf worden aangedragen. He marathonuitzending op Studio Brussel van dinsdag 18 december tot kerstavond wordt opnieuw gepresenteerd vanuit Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Afsluiting

Op maandag 24 december bundelen vier VRT-radiozenders een dag lang samen hun krachten voor De Warmste Radio: een uniek verzoekprogramma via het sms-nummer van De Warmste Week. Dit programma is te beluisteren via Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel.

Presentatie

De Warmste Radio wordt gepresenteerd door zes radiostemmen van vier VRT-radiozenders. Sofie Lemaire (Radio 1), Anja Daems (Radio 2) en Dorianne Aussems (MNM) presenteren op 24 december van 9.00 tot 18.00 uur samen met de drie presentatoren van Music For Life, Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham.

Meer informatie over de actie is te vinden op de website van Studio Brussel. Via deze radiozender is de actie ook vanaf 18 december live te volgen.

Sociale media: