Superbowl te zien op ESPN America, BBC en SAT.1

De strijd om de Super Bowl is komende nacht (van zondag op maandag) te zien op onder andere ESPN America, BBC TWO/HD en de Duitse commerciële televisiezender SAT.1. 

 

De Super Bowl is dé finale van het America Football. De kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference spelen in deze finale tegen elkaar. De Superbowl XLVII gaat dit jaar tussen de Baltimore Ravens en de San Francisco 49ers en wordt gespeeld  in de Mercedes-Benz Superdome in New Orleans. Rond de Super Bowl wordt een enorme show gebouwd door de Amerikanen. Zo wordt het volkslied gezongen door Alicia Keys en wordt er tijdens de rust van de wedstrijd een optreden verwacht van Beyoncé.

In Amerika wordt de finale uitgezonden door CBS maar ook in Nederland kan er volop worden gekeken naar deze finale. Zo zendt ESPN America (HD) de finale uit. ESPN America zendt de finale uit in de nacht van zondag op maandag. ESPN America is te ontvangen via de meeste digitale televisiepakketten. Wie ESPN America niet kan ontvangen kan ook terecht bij BBC Two, BBC HD en de Duitse commerciële televisiezender SAT.1. Dezekanalen zijn te ontvangen via de diverse digitale televisiepakketten.