T-Mobile stopt 3-in-1-pakket met Canal Digitaal

afstandsbedieningT-Mobile verkoopt geen triple play diensten meer met de televisiediensten van Canal Digitaal erin. Dit bericht vakblad Telecompaper op haar website.

De pakketten HDTV Basis en Entertainment (waarbij het televisiesignaal via Canal Digitaal / schotel wordt ontvangen) zijn uit het aanbod van T-Mobile geschrapt. Het aanbod voor dual play en triple play is teruggebracht tot 20/1 Mbps, met als enige opties onbeperkt bellen voor een vast maandbedrag en een opnemen-pakket voor tv waarbij gebruik wordt gemaakt van het televisieaanbod van Digitenne (digitale televisie via de ether)

Alle vier de internetsnelheden kunnen nog wel besteld worden (4/1 – 20/1 – 30/3 – 60/6), maar alleen als upgrade voor bestaande klanten. De aansluitkosten zijn geschrapt en T-Mobile geeft op alle pakketten de eerste zes maanden 50 procent korting.

Canal Digitaal biedt zelf nog wel triple play-diensten aan. Hierbij wordt voor het internet en telefoon-signaal gebruik gemaakt van de diensten van KPN. (oa Telecompaper)