Televisiezender ‘Kanaal 44’ binnenkort van start bij Ziggo in regio Den Haag

Vanaf 1 januari start op het digitale kabelnet van Ziggo in de regio Den Haag een nieuwe televisiezender genaamd ‘Kanaal 44’. De nieuwe zender is logischerwijs te vinden op kanaal 44 van het digitale televisiepakket van de kabelmaatschappij.

Focus op ondernemers

In de gehele regio Haaglanden zal de zender zich focussen op de ondernemers uit de regio door het brengen van content gericht op deze doelgroep. Ook is er ruimte voor etnische en culturele minderheden die uit gaan zenden in de Nederlandse taal.

Actuele zaken

Middels dit televisiekanaal wordt een gat opgevuld in de regio Haaglanden met een focus op actuele zaken. Het kanaal zal in de loop van 2017 uitgebreid worden met amusement en lifestyle en andere regiogerichte programma’s.

Vloggers

Iedereen die professionele content maakt, denk aan vloggers zijn ook welkom om hun video’s aan te leveren. Op deze manier wil de zender dicht bij de mensen staan aldus de zender in een persbericht.

“Trots op de regio”

“Kanaal 44 en de kijkers hebben iets gemeen: Samen zijn ze trots op de regio. Die gezamenlijke betrokkenheid loopt als een rode draad door het concept van de zender. Kijkers herkennen zich in de regionale berichtgeving en de gebeurtenissen in de directe omgeving.”, aldus de televisiezender.

Vloggers en andere televisiemakers die “ook graag dicht bij de regio staan” en willen meewerken aan het kanaal kunnen zich melden bij de zender via tv@kanaal44.nl.

Uitzendingen

Kanaal 44 is inmiddels begonnen met haar testuitzendingen via het digitale televisienetwerk van Ziggo. De zender is te zien op kanaal 44 in onder andere Den Haag, Zoetermeer, Delft, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Nootdorp. 1 januari gaat de nieuwe zender van start.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.