Televisiezender ONS maakt van september Comedy-maand

Nostalgische televisiezender ONS trapt het nieuwe televisieseizoen in september af met de Comedy-maand. Vanaf september zijn een flink aantal bekende en geliefde comedyseries weer te zien bij de televisiezender.

‘Allo ‘Allo

De televisiezender komt met tv-series als ‘Allo ‘Allo, de Nederlandse comedy Sjans en op verzoek van de kijkers van ONS de populaire serie Man over de Vloer (Man about the House). Iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zullen tussen 18:00 en 19:00 uur en tussen 23:00 en 24:00 uur programma’s van dit genre te zien zijn.

Publieksfavoriet

Met Man over de Vloer brengt ONS een grote publieksfavoriet terug op tv. Deze serie uit de jaren 70, ook wel bekend onder de originele titel Man About the House, werd veelvuldig aangevraagd door de kijkers van ONS. Man over de Vloer gaat over de twee vrijgezelle dames Jo en Chrissy. Zij huren een verdieping bij het overbekende echtpaar George en Mildred Roper.

Om de huur op te kunnen brengen, zoeken zij een huisgenoot die ze vinden in de vorm van Robin. Maar met name huisbaas George heeft er grote problemen mee dat een man bij de dames intrekt. Robin doet daarom alsof hij op mannen valt, maar dat valt voor de notoire vrouwenversierder niet altijd mee.

Sjans

ONS brengt ook Nederlandse comedy terug op tv in de vorm van de serie Sjans. Deze serie uit de jaren 90, met onder anderen Sylvia Millecam en Huub Stapel, gaat over vier vrijgezellen die elkaar tegenkomen in een discotheek. Alle vier scheppen ze flink op om hun levens mooier voor te doen. Met hilarische situaties tot gevolg.

Comedy

De televisiezender was al sterk vertegenwoordigd in comedyseries. Op dit moment zijn klassiekers als Wordt U al Geholpen? (Are you being Served?) en Yes, Minister! te zien. Ook populaire comedy’s als Dad’s Army en Fawlty Towers werden eerder door ONS uitgezonden.

Kijken

De televisiezender is te zien bij vrijwel alle digitale televisieaanbieders. Bij Ziggo is het kanaal te vinden op kanaal 50 van het digitale basispakket. Bij KPN op kanaal 89 in het pluspakket. Een volledig overzicht van de kanaalnummers is hier te vinden.