ONS brengt reeks oude series terug op de buis

ONS brengt veel oude televisieseries weer terug op de buis. Naast Medisch Centrum West zullen ook diverse oude BBC-series op de zender worden gebracht.

Medisch Centrum West

Bij de nostalgische televisiezender ONS is vanaf donderdag 6 april het eerste seizoen van de populaire Nederlandse ziekenhuisserie Medisch Centrum West te zien. De serie werd in de jaren 80 uitgezonden door de TROS en genoot destijds grote populariteit. “Met de aankoop van deze voorloper van de moderne Nederlandse soaps profileert ONS zich nog sterker als zender waar herbeleven voorop staat.”, aldus de zender in een persbericht

De eerste aflevering is donderdag om 22:30 uur te zien. Daarna volgen nog 12 afleveringen. De aflevering wordt herhaald op vrijdag om 16:30 uur.

BBC

De zender heeft met ingang van dit voorjaar een groot pakket BBC-programma’s aangekocht. Programma’s als Are you being served? zijn hiermee binnenkort weer te zien op de Nederlandse televisie. Daarnaast zullen ook de BBC-series ‘Allo Allo’, ‘Dalziel & Pascoe’ en de klassieker James Herriot (ook bekend onder de titel All Creatures Great and Small) dit jaar weer te zien zijn bij ONS.

ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van Ziggo. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen.