Televisiezender Spike 24 uur te zien bij Ziggo

Vanaf maandag 12 december is televisiezender Spike 24 uur per dag te zien in het digitale basispakket van kabelaar Ziggo. Momenteel is de zender, onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux alleen nog in de avonduren te zien op het kanaal van Nickelodeon bij diverse aanbieders.

Programmering

De zender brengt een mix van reality, entertainment, en live sports in de herkenbare, uitgesproken Spike stijl. De zender is bekend van populaire series als Lip Sync Battle, Ink Master en Bellator. Hoe de programmering van Spike er op de nieuwe uren uit gaat zien is nog onduidelijk. Spike begon in oktober 2015 met haar uitzendingen in Nederland.

Vanaf 12 december zal de zender in ieder geval in het digitale basispakket van kabelaar Ziggo te zien zijn. Of de televisiezender ook bij andere aanbieders 24 uur per dag beschikbaar wordt is onduidelijk.

“Enorme groei”

Maurice Hols, SVP en General Manager Viacom Benelux: “Sinds de introductie van Spike in Nederland zien we een enorme groei. In de afgelopen maanden steeg de zender met 125%. Daarmee heeft Spike een vaste plek verworven binnen het medialandschap, gericht op mannen (en vrouwen) tussen 20-49 jaar. De televisiezender heeft in Nederland een enorme potentie, versterkt door de sterke distributie in het basispakket met 24 uur.”

“Content met scherp randje”

“Met Spike hebben we een duidelijk profiel, we bieden content met een scherp randje. Deze heldere profilering spreekt de kijker aan en maakt de zender tot een succes. Iets dat we niet alleen zien aan de sterke groei van de zender, maar ook bij de andere Viacom-merken,” aldus Hols in een persbericht van Viacom International Media Networks Benelux.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.