Tennis: WTA Finals met Kiki Bertens live te zien op FOX Sports

FOX Sports doet komende week live verslag van de WTA Finals in Singapore. Dat betekent dat ook alle wedstrijden van Kiki Bertens live en in samenvatting te zien zijn. Voor de live-uitzendingen is een abonnement op FOX Sports International noodzakelijk.

Bertens

De Nederlandse Kiki Bertens plaatste zich eerder deze week door de afmelding van Simona Halep op het nippertje voor de prestigieuze WTA-seizoensafsluiting. Halep besloot donderdag in overleg met haar begeleidingsteam om het lucratieve toernooi voor de beste acht tennissters van het jaar over te slaan.

De nummer één van de wereld heeft te veel last van een rugblessure. Bertens fungeerde als nummer 9 van de ranglijst over 2018 als eerste reserve. Ze is de eerste Nederlandse tennisster sinds Brenda Schultz-McCarthy in 1997 die meedoet aan het slottoernooi van het seizoen.

Wedstrijden

Bertens speelt in Singapore in elk geval drie poulewedstrijden tijdens de WTA Finals, tegen Angelique Kerber, Naomi Osaka en Sloane Stephens. Mocht de Wateringse de poule overleven dan staan nog twee knockoutduels te wachten. Daarin kan ze ook Caroline Wozniaki, Petra Kvitova, Elina Svitolina en Karoline Pliskova tegenkomen.

Live

Alle duels van Bertens zijn live op FOX Sports International te zien en worden becommentarieerd door onder anderen Marcella Mesker, John van Lottum en Abe Kuijl. Daarnaast zendt FOX Sports samenvattingen van de duels van Bertens uit op FOX Sports 1 of 2. De overige duels van het WTA-toernooi zijn ook op FOX Sports te zien.

De eerste wedstrijden beginnen vandaag, zondag 21 oktober, om 11.00 uur. Maandagmiddag, 22 oktober, komt Kiki Bertens voor het eerst in actie, zij speelt dan een wedstrijd tegen Angelique Kerber.

Dagpas

Abonnees van Ziggo die geen abonnement op FOX Sports International hebben kunnen ook een zogenaamde dagpas bestellen. Dit kan via deze pagina.

Sociale media: