The Roast of Johnny de Mol te zien op Comedy Central

Vanavond wordt The Roast of Johnny de Mol uitgezonden op Comedy Central. Het programma start om 20.30 uur op de televisiezender van Viacom.

The Roast of….

In The Roast of… worden zogenaamde Roastees geconfronteerd met gênante momenten en opvallende eigenschappen. Comedy Central heeft als ‘Home of Roasting’ inmiddels al een lange Roast geschiedenis. Sinds 2003 zijn onder andere Pamela Anderson, Charlie Sheen, James Franco, Donald Trump, Justin Bieber, Rob Lowe en recentelijk nog Bruce Willis geroast. In Nederland gingen Gordon (2016) en Giel Beelen (2017) de nieuwe Roastee Johnny de Mol voor. “We only roast the ones we love“, aldus de tv-zender.

Jeroom Snelders

Cartoonist, tv-persoonlijkheid en favoriete Vlaming Jeroom Snelders is vanavond de Roast Master van The Roast of Johnny de Mol. Aan hem de eervolle en uitdagende taak om het Roast Panel in toom te houden en de avond in goede banen te leiden. “Hij zal niet schromen om hier en daar ook zelf een duit in het zakje te doen met zijn kurkdroge humor.”, aldus het persbericht.

Panel

Johnny de Mol zal onder andere worden “geroosterd” door Peter Pannekoek, Ruben van Zwieten en schrijfster Heleen van Royen. The Roast of.. is vanavond om 20.30 uur te zien op Comedy Central. De televisiezender is bij alle (digitale) televisie-aanbieders te zien in het basispakket. Zo is de zender bij Ziggo te zien op kanaal 15 en bij KPN op kanaal 12.

Nabeschouwing in Moltalk

Daarnaast komt de televisiezender na afloop van The Roast, met een uitgebreide ‘nabeschouwing’ in het programma ‘Moltalk’. Ex-Roaster Dennis Weening ontvangt LIVE in Vondel CS presentatrice Tooske Ragas en zanger Danny Froger die als kersverse Roasters Johnny de Mol flink het vuur aan de schenen hebben gelegd. Dit programma start rond 22.00 uur.

Video: