Tilburgse Kermis te volgen via Kermis FM op radio en tv

De Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux gaat weer van start en ook de evenementenzender Kermis FM is weer te horen en te zien.

Radio

Kermis FM brengt meer dan een week lang radio vanaf de grootste kermis van de Benelux. Er zijn weer veel bekende radiomakers te horen op de evenementenzender zoals Igmar Felicia (SLAM!), Lars Boele (100%NL), Frank van ‘t Hof (NPO Radio 2) en Amber Brantsen (NOS).

Nieuw talent

Naast bekende radiomakers is er ook veel nieuw talent te horen op de radiozender zoals Rob Janssen (NPO 3FM), Tessa Mol (KXradio) en Tom van der Weerd (SLAM!). Op woensdagmiddag 26 juli is Efteling Kids Radio te gast bij de radiozender. Dj Mark komt radio maken in de Kermis FM-studio tussen 12:00 en 16:00 uur.

Kermis FM is in de regio Tilburg te ontvangen via 105,9 MHz (FM) en wereldwijd via Internet.

Televisie

Op Kermis FM TeeVee is een van de grootste evenementen van Nederland de hele dag live te volgen. “Maar tussendoor kun je bijvoorbeeld ook even de spieren laten werken met De Kermis in Beweging en gaan we iedere dag naar een andere stad in De Kermis Komt Je Halen.”, aldus de zender in een persbericht.

De televisiezender is bij kabelaar Ziggo te ontvangen via het evenementenkanaal op kanaal 999. Ook de a-la-carte aanbieder KNIPPR biedt de zender tijdelijk gratis aan.

Internet

De evenementenzender is ook actief op Internet: Instagram, Snapchat, Facebook, en Twitter.

Sociale media: