TV 538 is zender van de maand in mei bij aanbieder Ziggo

In de maand mei is TV 538 de zender van de maand bij aanbieder Ziggo. De televisiezender van Radio 538 is dan voor alle abonnees met digitale televisie te zien.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Ziggo

Bij aanbieder Ziggo is TV 538 deze maand de zender van de maand. De zender is te zien op kanaal 538. Normaal is de zender alleen te zien met het aanvullende pakket Movies & Series XL.

Nieuwe programma’s

In mei zie je op TV 538 de beste live-optredens, interviews en backstageverslagen van 538Koningsdag 2018. Maar je ziet ook nieuwe programma’s als Track Checker en De Laatste! In Track Checker zoekt 538-dj Barend van Deelen samen met een bekende gast uit wat de ware betekenis is van songteksten van de nieuwste tracks. In De Laatste stellen 538-dj’s de-laatste-vragen aan bekende Nederlanders.

De week van 538

Andere vaste programma’s op TV 538 zijn De Week van 538 met Mark Labrand en Vijf Keer, met vijf videoclips in hetzelfde genre achter elkaar. Op TV 538 zie je dagelijks de grootste hits van vandaag en morgen en krijg je een backstage-kijkje in de wereld van 538.