TV 538 zender van de maand bij kabelaar Ziggo

Bij kabelaar Ziggo is de televisiezender TV 538 de ‘zender van de maand’. Hierdoor is de televisiezender van Radio 538 te zien voor alle digitale abonnees van Ziggo.

Kennismaken

De zender van de maand biedt kijkers van digitale televisie bij Ziggo met alleen een basispakket de mogelijkheid om kennis te maken met een televisiezender die normaal alleen in het Ziggo Movies & Series XL-pakket is te vinden. Deze maand is TV 538 de ‘zender van de maand’ bij de kabelaar.

ADE

In oktober zie je op TV 538, naast de oude vertrouwde programma’s, ook het nieuwste seizoen van LOVERS x HATERS. Daarnaast krijgen kijkers van TV 538 een exclusief kijkje tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in het 538DJ Hotel. Hardwell, Afrojack, Martin Garrix, David Guette en nog veel meer DJ’s geven een bezoek aan dit hotel. Alle programma’s op Radio 538 tussen 06:00 en 00:00 uur, waaronder Evers Staat Op, Dane Doet ‘t en De Coen & Sander Show, komen tijdens ADE rechtstreeks vanuit Amsterdam.

Radio kijken

Op de televisiezender kan ook worden meegekeken met de radio-uitzendingen van Evers Staat Op, Coen & Sander, Daniel Lippens, de Frank en Vrijdagshow, A State of Trance en Barend van Deelen.

Programmering

De gehele programmering van de televisiezender is hier te vinden. TV 538 is te vinden op kanaal 538 voor alle abonnees met digitale televisie in de maand oktober. De televisiezender is ook voor iedereen te bekijken via Internet.