TV West komt met nieuwe serie: ‘Het Familiebedrijf’

Vanaf vandaag, donderdag 1 november, is de nieuwe documentaireserie ‘Het Familiebedrijf’ te zien op TV West en via de website van de regionale omroep. De serie, gepresenteerd door Fred Zuiderwijk, bestaat uit acht afleveringen waarin Haagse en Scheveningse ondernemersfamilies zijn geportretteerd.

“Een unieke blik”

De serie geeft volgens het persbericht van de regionale omroep een unieke blik in de woon- en werkkamers van Haagse en Scheveningse ondernemersfamilies zoals de familie Van Asselt (‘t Goude Hooft), de familie Ludovici (De Waterreus), de familie Simonis (Simonis Vishandel) en de familie Hessing (Bakkerij Hessing).

“We volgen verschillende verhaallijnen en ontwikkelingen van zowel het gezin als het familiebedrijf in het heden en het verleden. Wat zijn de verhalen achter hun familiefoto’s? Wie is de drijvende kracht van het familiebedrijf en hoe is het om deel uit te maken van een ondernemersfamilie?”, aldus de regionale omroep.

Uitzendtijden

‘Het Familiebedrijf’ is vanaf 1 november elke donderdag te zien op TV West vanaf 17.00 uur en wordt daarna op elk heel uur herhaald. De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30 / kanaal 709), via de website Omroepwest.nl en de app voor mobiel en tablet.