Tweede Kerstdag: Veel voetbal uit Premier League op Ziggo Sport

Tijdens Boxing Day, Tweede Kerstdag, wordt er in Engeland volop gevoetbald in de Premier League. Ziggo Sport is er vandaag live bij. Op 26 december staat er een bijna volledige speelronde op het programma. En daarvan zendt Ziggo Sport er vier live uit.

Fulham – Wolverhampton Wanderers

Op tweede Kerstdag bijten twee gepromoveerde clubs het spits af. Vooral laagvlieger Fulham kan de punten meer dan goed gebruiken om uit de gevarenzone te komen, terwijl The Wolves juist uit de degradatiezone willen blijven. Deze wedstrijd wordt om 13.30 uur uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Manchester United

Manchester United is bezig aan een wisselvallig seizoen met een hoop chagrijn buiten het veld. Met een knallende overwinning op Huddersfield doen The Mancunians aan klantenbinding  op Old Trafford. Deze wedstrijd is vanaf 16.00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

Arsenal

Om 18.15 uur staat de wedstrijd Brighton – Arsenal op het programma. Ook deze wedstrijd is live te volgen op zowel Ziggo Sport als Ziggo Sport Totaal.

Chelsea

Chelsea hoeft geen lange reis te maken om het op te nemen tegen Watford. Deze wedstrijd begint om 20.30 uur en is alleen te zien op Ziggo Sport Totaal.

Inter-Napoli

Op Ziggo Sport en Ziggo Sport Voetbal is om 20.30 uur de wedstrijd Inter-Napoli te zien uit de Italiaanse Serie A. Andere wedstrijden uit de Serie A van vandaag zijn te zien op Ziggo Sport Totaal.

Kijken

Ziggo Sport is voor elke abonnee van Ziggo met digitale televisie zonder meerkosten te zien op kanaal 14. Ziggo Sport Totaal is een aanvullend sportpakket dat niet alleen bij Ziggo maar ook bij andere aanbieders is af te nemen.

Sociale media: