Tweede seizoen Narcos te zien op Netflix

Op de streamingdienst Netflix is met ingang van vandaag het tweede seizoen van de serie
Narcos te zien. De televisieserie Narcos gaat over de jacht van de Amerikaanse overheid op de Columbiaanse drugsbaron Pablo Escobar en zijn Medellínkartel in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw.

Eerste seizoen positief ontvangen

Het eerste seizoen van de serie ging op 28 augustus 2015 in première op Netflix, het tweede seizoen maakt vandaag zijn opwachting. De serie wordt gemaakt door Netflix en het Spaanstalig Amerikaans televisienetwerk Telemundo. De serie is geschreven door Chris Brancato en geregisseerd door de Braziliaanse José Padilha. De hoofdrol van Pablo Escobar wordt gespeeld door Wagner Moura.Het eerste seizoen van de serie kreeg zeer goede recensies.

Tweede seizoen

In dit tweede seizoen van Narcos wordt Pablo Escobar gevolg na zijn ontsnapping uit zijn zelf gebouwde gevangenis ‘La Catedral’. Het ziet er naar uit dat dit ook het laatste seizoen is van de serie. “Vanaf zijn ontsnapping in de zomer van 1992, had Escobar nog achttien maanden te leven”, vertelde mede-producent Eric Newman eerder. “Daar kunnen wij niets aan veranderen. Het zou niet eerlijk zijn om dat over meerdere seizoenen te rekken. Het verhaal is bedacht met een einde.”

Stranger Things

Netflix bracht in de zomerperiode ook de nieuwe serie Stranger Things op de buis. Ook deze serie werd door de televisiekenners goed ontvangen. De Amerikaanse streamingdienst heeft ook van deze serie een tweede seizoen aangekondigd. Het tweede seizoen van de serie, die wordt geproduceerd door Matt Duffer and Ross Duffer, zal in 2017 op de buis te zien zijn.

Video:

Trailer Narcos seizoen 2

https://www.youtube.com/watch?v=nkOKkS7mKfY

https://www.youtube.com/watch?v=E7q6tIlb82w

Trailer Stranger Things

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.