Tweede seizoen ‘The Handmaid’s Tale’ vanaf 26 april bij Videoland

Het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Handmaid’s Tale is vanaf 26 april te zien bij de streamingdienst Videoland. Dit heeft Videoland deze week bekend gemaakt. Het tweede seizoen van de serie beleefd in de Verenigde Staten een dag eerder haar première.

Roman

De reeks, die gebaseerd werd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood, werd ontwikkeld door Bruce Miller. Op 26 april 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Hulu. De hoofdrol wordt vertolkt door Elisabeth Moss.

The Handmaid’s Tale was de eerste serie van een streamingdienst die bekroond werd met de Emmy Award voor beste dramaserie.

Seizoen 2

De Emmy en Golden Globe-winnaar keer terug met een tweede seizoen, vormgegeven door Offreds zwangerschap en haar voortslepende gevecht om haar toekomstige kindje te redden van de dystopische horrors van Gilead. “Gilead zit in je” is een favoriete uitspraak van Aunt Lydia. Offred, Moira, Ofglen en alle andere personages zullen in het tweede seizoen tegen deze duistere waarheid vechten of er aan onderdoor gaan.

De cast

Seizoen 2 ziet de terugkeer van onder andere Elisabeth Moss, Alexis Bledel, Ann Dowd, Joseph Fiennes en Samira Wiley.

Videoland

Het eerste seizoen is nog steeds te zien op Videoland en daar komt vanaf 26 april dus het tweede seizoen bij.

Video: