69e Emmy Awards Gala live te zien op FOX

Komende nacht worden in Los Angeles de winnaars van de Emmy Awards bekend gemaakt. Televisiezender FOX zendt dit evenement live uit.

Zonder reclame-onderbrekingen

Het evenement vindt plaats in het Microsoft Theater in Downtown Los Angeles. Dit evenement wordt in de nacht van zondag op maandag door FOX uitgezonden, zonder reclame-onderbrekingen.

Red Carpet

Om 02.30 uur wordt gestart met de ‘red carpet-ceremonie’, gevolgd door de registratie van de show. De dag erop, op maandag 18 september, volgt om 18.00 uur een samenvatting met daarin alle hoogtepunten van de Emmy Awards. De presentatie wordt verzorgd door talkshow-host en komiek Stephen Colbert.

Nominaties voor FOX-productie ‘This is Us’ & uitreikingen

Voor de televisiezender zelf is het ook een belangrijke avond. ‘Dramedie’-serie (combinatie van drama en komedie) ‘This is Us’ is genomineerd voor maar liefst tien Emmy Awards. Onder andere in de categorie ‘Outstanding Drama Series’. Ook zijn de acteurs afzonderlijk genomineerd voor hun acteerprestaties. Alle genomineerden vind je via de website van The Emmy Awards.

Beroemdheden

De uitreikingen van de prijzen worden traditiegetrouw verzorgd door een grote groep beroemdheden. Onder andere Oprah Winfrey, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Jim Parsons en Alec Baldwin reiken een award uit.

Kijken

De televisiezender FOX is via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders te zien. Bij Ziggo is de zender te zien op kanaal 11 en bij KPN op kanaal 14.