Uitreiking MTV European Music Awards vanuit Rotterdam live op televisie

Vanavond worden in Ahoy te Rotterdam de MTV European Music Awards (EMA) 2016 uitgereikt. De show is vanaf 21.00 uur live te volgen op MTV.

Rotterdam

Het is de tweede keer dat de internationale show in Rotterdam plaatsvindt en voor de derde keer in Nederland. Vele internationale artiesten en bands zullen vanavond optreden tijdens de show: The Weeknd, Green Day, Bruno Mars, One Republic, DNCE, Lukas Graham, Shawn Mendes en Martin Garrix. De presentatie van de show is in handen van Bebe Rexha, ook zij zal een optreden geven. Kaarten zijn niet meer te koop voor het evenement.

MTV

Muziekzender MTV staat vandaag in het teken van de uitreiking van de awards. Zo zijn er vandaag een aantal korte updates te zien op de zender met het laatste nieuws rond de EMA’s onder de titel ‘MTV Report, MTV EMA Rotterdam’. Rond 20.00 uur is op de zender de Red Carpet Show te zien waar alle sterren die gaan optreden via de rode loper de zaal van Ahoy zullen betreden. De uitreiking zelf begint om 21.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Internet

Ook via Internet is de show te volgen. De officiële MTV EMA website zal heel de avond de red carpet, de liveshow, de backstageshow en de ‘behind the scenes’ webcams uitzenden via een livestream. Via de EMA app is de show zelfs in 360 graden te bekijken via een zogenaamde virtual reality stream. Een overzicht van de andere manieren om de show te bekijken vind je hier.

Tweets:

Genomineerden voor MTV EMA’s 2016

https://www.youtube.com/watch?v=1QBVy3Spqd8

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.