UPC introduceert online tv-kijken in heel Nederland

upcKabelaar UPC introduceert vandaag een nieuwe dienst waarmee alle klanten van UPC ook buitenshuis in heel Nederland online TV van UPC kunnen kijken op hun laptop, tablet en smartphone.

 

UPC is hiermee de eerste provider in Nederland die dit mogelijk maakt voor al haar klanten. Deze nieuwe dienst is beschikbaar via de nieuwe Horizon Go app en via de Horizon Go website www.horizon.tv. De Horizon Go app komt in de plaats van zowel huidige Horizon TV app als de Horizon TV Remote app en is beschikbaar voor iOS en Android.

Ook buiten UPC-gebied beschikbaar
Via de huidige Horizon apps voor iOS en Android en via de website horizon.tv is het al mogelijk om in en om het huis via het Internet van UPC online TV te kijken. Vanaf vandaag kan online TV kijken ook buitenshuis, in heel Nederland. Afhankelijk van het abonnement kunnen klanten tot 82 zenders voortaan overal ontvangen via WifiSpots van UPC, 3G, 4G en Wifi. Daarnaast kunnen klanten van de filmdienst MyPrime van UPC overal in Nederland de ruim 1000 films en ruim 1000 afleveringen van series uit het MyPrime-aanbod bekijken op hun laptop, tablet en smartphone. De manier van inloggen is hetzelfde gebleven. Klanten van UPC kunnen inloggen met hun gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn UPC.