UPC: Vernieuwingen voor Horizon TV

upcAlle Horizon Mediaboxen van UPC krijgen in juni een grote software-update. Dit bericht de kabelaar in een persbericht vandaag. Daarnaast krijgen alle klanten met een Horizon Mediabox een nieuwe, uitgebreide afstandsbediening gratis thuisgestuurd.

 UPC informeert al haar klanten die gebruik maken van Horizon TV deze week over de aankomende vernieuwingen. Begin juni worden zij in meer detail ge├»nformeerd wanneer zij de software-update en de nieuwe afstandsbediening kunnen verwachten. UPC zal de software automatisch op de Horizon Mediabox installeren, net als bij de vorige updates.

Door de software-update, genaamd H2, vernieuwt UPC het menu van Horizon TV, waardoor klanten makkelijker en sneller kunnen navigeren. Door de verbeterde menustructuur kunnen zij sneller dan met de huidige softwareversie vinden wat zij zoeken. Er wordt ook meer programma-informatie geleverd. Daarnaast biedt de verbeterde opmaak van het menu meer overzicht.

De nieuwe afstandsbediening voor de Horizon Mediabox wordt voor eind juli toegestuurd aan alle ruim 145.000 klanten die op dit moment gebruik maken van Horizon TV. Deze nieuwe afstandsbediening vervangt de huidige afstandsbediening. Het blijft mogelijk de huidige afstandsbediening te gebruiken en klanten kunnen hem behouden als reserve. De nieuwe afstandsbediening bevat sneltoetsen naar functies zoals de TV Gids, On Demand, en programma-informatie. De nieuwe afstandsbediening bevat ook een QUERTY-toetsenbord. Hierdoor kunnen klanten teksten voor zoekopdrachten of de Facebook en Twitter apps eenvoudig invoeren. (Persbericht UPC)