Veel nieuwe programma’s in nieuw tv-seizoen op Family7

Komende week start het nieuwe tv-seizoen van Family7 met nieuwe programma’s, maar ook de vertrouwde programma’s zijn er weer bij.

Family 7

Family7 is een Nederlandse televisiezender die zich richt op de christelijke gemeenschap. Alle kosten voor het maken van programma’s worden bekostigd door de zender zonder enige vorm van overheidssubsidie. De inkomsten komen voornamelijk van giften van kijkers en andere meelevende donateurs en van enkele bedrijven in ruil voor reclamespotjes tussen de programma’s op de zender. De programmering voor het nieuwe seizoen is deze week bekend gemaakt en is vanaf komende week te zien op de zender.

Bijbelquiz

Bram Willems presenteert de Bijbelquiz Wijs in een nieuw jasje. Kandidaten kunnen dit seizoen strijden voor de titel binnen hun eigen provincie. Elke werkdag om 19.00 uur. Elke dag zenden we om 19.30 uur een talkshow uit over diverse thema’s: de vertrouwde serie Eindtijd & Profetie natuurlijk, maar ook een nieuwe serie met ds. Henk Poot genaamd Judea en Samaria.

Thuis

In de serie Thuis ontvangt Jan van den Bosch bekende Nederlanders, dit seizoen onder andere Hennie Huisman en Franca Treur. Elke maandag te zien om 21.00 uur. Op dinsdag om 21.00 uur volgen we Dolf van de Vegte in De Film van je leven. Hij reist met Christenen voor Israël mee naar Oekraïne en ontmoet daar ongeveer 150 jongeren die de ‘aliyah’ maken naar Israël. Family7 reist met hen mee in een speciale chartervlucht naar Tel Aviv.

Confessions

Op woensdagavond 21.00 uur draait het in het nieuwe programma Confessions om de vraag wat het beste en het slechtste is wat je ooit gedaan hebt. Megan Cameron confronteert mensen op straat met deze vraag. In de nieuwe serie Mijn opa is de beste ontmoet Jennifer Birahy kleinkinderen met bijzondere opa’s. Elke donderdagavond om 21.00 uur.

Film

Het weekend begint op vrijdag bij Family7 met wekelijks een prachtige film en eindigt op zondag met de komst van Hour of Power, dat elke zondag om 17.00 uur bij Family7 wordt uitgezonden.

Bestaande series zoals het nieuwsprogramma Uitgelicht zijn nog steeds te zien op de vertrouwde tijden. Ook gaat Family7 in Actie weer van start met indrukwekkende afleveringen over het werk van de Leprazending in Bangladesh. Sara van Oordt presenteert deze vierdelige serie en is in oktober elke woensdag te zien om 21.30 uur.

Ontvangst

Family7 is te ontvangen via Ziggo op kanaal 230 en bij KPN in het pluspakket op kanaal 334. Daarnaast is de Family7 te zien via de livestream.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.