Vier nieuwe zenders sluiten zich aan bij ‘v-OR’

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) heeft zich de aflopen weken versterkt met vier nieuwe online-radiostations. Soul Radio, Kinderradio.FM, ALLsportsradio en New Business Radio hebben zich aangesloten bij de stichting.

v-OR

De stichting werd in 2012 opgericht door de internetzenders Traffic Radio en Pinguinradio. De verenigde-Online Radiostations is een stichting met als doel om de gemeenschappelijke belangen van online radio exploitanten te behartigen en te vertegenwoordigen. De stichting wil met deze bundeling van krachten de ontwikkeling en professionalisering van de online radiomarkt in Nederland stimuleren. De stichting is er speciaal voor en door online-radiostations in Nederland. Ieder online radiostation dat uitsluitend via internet te beluisteren, en niet in het bezit is van een AM of FM frequentie, kan zich aansluiten bij de v-OR.

“Internet de nieuwe standaard”

“Toen we met onze stichting begonnen, was het voor de markt nog een beetje ‘de kat uit de boom kijken’ hoe de internet radiomarkt zich zou gaan ontwikkelen. Dat is inmiddels geen vraag meer en wij zien dan ook dat de markt steeds meer overtuigd is dat internet de nieuwe standaard gaat worden voor radio in plaats van de huidige FM. Mooi dus dat we ons de afgelopen tijd weer hebben kunnen versterken met vijf nieuwe online-radiostations, die allemaal vanuit hun eigen niche de nodige kennis en ervaring met zich meebrengen”, aldus Lars Schotanus, voorzitter van de v-OR en tevens eigenaar van de radiozenders Traffic Radio, ALLsportradio en New Business Radio.

Meer informatie via: http://www.v-or.nl/

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.