Vijfde seizoen ‘Homeland’ vanavond van start op NPO 3

Vanavond start BNNVARA met het uitzenden van het vijfde seizoen van de populaire Amerikaanse serie Homeland op NPO 3. De publieke omroep zendt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen slechts vijf dagen uit na de première op Showtime in de Verenigde Staten.

Berlijn

In dit vijfde seizoen maakt Homeland een sprong in de tijd. Voormalig CIA-agente Carrie (Claire Danes) werkt nu in Berlijn bij een beveiligingsfirma. Maar zelfs daar kan ze niet ontsnappen aan haar verleden. Het CIA-kantoor in de Duitse hoofdstad krijgty te maken krijgt met cyberterrorisme waardoor Carrie toch weer te maken krijgt met haar oude werkgever. Ook de stad Amsterdam was in de race om als opnamelocatie te dienen voor het vijfde seizoen van Homeland maar uiteindelijk is de keuze gevallen op Berlijn. Het vijfde seizoen van Homeland bestaat uit 12 afleveringen.

Vijfde seizoen

De serie Homeland is begonnen in 2011 en gaat haar vijfde seizoen in. De serie is bedacht door Howard Gordon en Alex Gansa en wordt geproduceerd door Fox 21 en Showtime Originals. De serie is gebaseerd op de Israëlische televisieserie Hatufim, ook bekend als Prisoners of War, welke bedacht is door Gideon Raff. De eerste drie seizoenen van Homeland zijn ook te zien op Netflix.

Homeland heeft de afgelopen jaren diverse prijzen in de wacht gesleept waaronder Golden Globe-awards en Emmy-awards. De eerste aflevering van het vijfde seizoen van Homeland is vanavond om 21.20 uur te zien op NPO3.

Homeland / Seizoen officiële trailer

https://www.youtube.com/watch?v=3yBHxsTnIXg

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.