Vlaamse productie ‘People of tomorrow’ wereldwijd op Netflix

De Vlaamse productie ‘People of tomorrow’ is vanaf vandaag wereldwijd te zien op Netflix. Dit bericht de VRT in een persbericht. De serie werd in oktober 2014 uitgezonden bij de Vlaamse publieke omroep VRT. De serie werd aan Netflix verkocht en is de eerste Vlaamse televisiereeks die zo wereldwijd te bekijken is.

Tomorrowland

In People of tomorrow volgen we een tiental mensen van over de hele wereld die grote fans zijn van het muziekfestival Tomorrowland. De reeks bracht authentieke portretten van een internationale en positieve generatie, samen met een verslag van hun festivaltrip. Deze fans werden door de programmamakers niet enkel op het festival gevolgd, maar ook in hun thuisland. Wie zijn ze, wat doen ze in het leven, en waarom? En welke rol spelen muziek en Tomorrowland daarbij?

Exclusieve blik

Ook geeft People of tomorrow een exclusieve blik achter de schermen van Tomorrowland, door tijdens het festival het wereldberoemde Belgische dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike te volgen. Eerder was de film This was tomorrow, die ook op Eén werd uitgezonden, als eerste Vlaamse film op Netflix te zien.

Internationale allure

Olivier Goris, netmanager van VRT Eén: “Tomorrowland, een festival dat door mensen van over de hele wereld bezocht wordt, maar nu ook een programma dat door de hele wereld bekeken kan worden. Fijn dat we die internationale allure kunnen waarmaken. Een geslaagde samenwerking tussen Tomorrowland, De chinezen, Eén en Netflix.”

‘People of tomorrow’ is een programma van ‘De chinezen’ voor de Vlaamse televisiezender VRT Eén, in samenwerking met Tomorrowland en Boondoggle.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.