Vlaanderen: Medialaan start streamingdienst VTM GO

Het Vlaamse mediabedrijf Medialaan is haar eerder aangekondigde streamingdienst VTM GO gestart. De dienst werd augustus vorig jaar al aangekondigd door het Vlaamse mediabedrijf Medialaan en is nu daadwerkelijk officieel gelanceerd.

Aanbod

In dit gratis VOD-platform zitten naast programma’s van alle televisiezenders van Medialaan (VTM, Q2, Vitaya, CAZ, VTM KIDS, VTM KIDS JR. en Qmusic) ook exclusieve internationale series, in totaal goed voor bijna 300 titels.

Kinderen

Daarnaast biedt de dienst een aparte sectie voor kinderen. Met ‘Walter Presents’, een kwaliteitslabel voor internationale fictie, brengt VTM GO exclusieve series vanuit de hele wereld naar Vlaanderen.

“Gepersonaliseerd aanbod”

VTM GO zet in op live kijken, catch-up, bingeviewing en exclusieve content. Elke gebruiker krijgt een gepersonaliseerd aanbod op basis van het eigen kijkgedrag. Iedereen kan vanaf nu de bètaversie ontdekken op vtmgo.be en 10.000 huidige VTM-app-gebruikers worden uitgenodigd om de nieuwe VTM GO-app te testen.”, aldus het mediabedrijf in een persbericht.

De dienst is te vinden op deze website.