VRT Canvas-serie ‘Bevergem’ grote winnaar Vlaamse Televisiesterren

De VRT Canvas-reeks “Bevergem” is de grootste winnaar geworden van de Vlaamse Televisiesterren dit jaar. De televisieserie won drie prijzen.

‘Bevergem’

De VRT-serie ‘Bevergem’ won de prijs voor ‘Beste Humor’, ‘Beste scenario fictie’ en ‘Beste actrice’. Bevergem is een televisieserie, geregisseerd door Gilles Coulier. De serie gaat over Freddy De Vadder die verblijft in de fictieve West-Vlaamse gemeente Bevergem.

‘K3 zoekt K3’

Het programma ‘K3 zoekt K3’ ging er met de prijs voor beste entertainment-programma van door. Voormalig K3-zangeres Karen Damen werd verkozen tot beste presentatrice. Ze maakte vorig jaar haar presentatiedebuut in het Vlaamse programma Perfect.

‘De Slimste mens ter wereld’

De prijs populairste programma ging dit jaar naar ‘De Slimste mens ter wereld’ (Vier). Deze winnaar van deze prijs is gekozen door het publiek. Andere genomineerden voor deze prijs waren “Radio Gaga” (Canvas), “K3 zoekt K3” (VTM) en “Bevergem” (Canvas). Het duo Staf en Matthias Coppens wonnen de prijs voor beste Vlaamse presentator. Staf en Matthias Coppens presenteren samen het programma “Het lichaam van Coppens”.

De tv-prijzen werden uitgereikt in het Plopsa Theater in De Panne tijdens de negende editie van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren. Een overzicht van alle winnaars vind je hier

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.