VRT sluit De Warmste Week af met de Warmste Radio

Vandaag, maandag 24 december, bundelen vier radiozenders van de Vlaamse openbare omroep VRT hun krachten voor de Warmste Radio. Deze dag sluit de actie De Warmste Week vanavond af. Tijdens De Warmste Week had de radiozender VRT-radiozender Studio Brussel haar actie Music for Life.

Zes radiostemmen

De Warmste Radio wordt gepresenteerd door zes radiostemmen van vier VRT-radiozenders. Sofie Lemaire (Radio 1), Anja Daems (Radio 2) en Dorianne Aussems (MNM) presenteren vandaag van 9 tot 18 uur samen met de drie presentatoren van Music For Life, Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham.

Het gezamenlijk radioprogramma wordt live uitgezonden vanuit Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke en is integraal te bekijken op Eén.

Eindspurt

De Warmste Radio wordt de eindspurt van De Warmste Week: negen uur lang kiezen de luisteraars de muziek van De Warmste Radio door hun verzoekplaatje door te sturen via sms. Zo’n sms’je naar 4342 kost 1 euro en gaat integraal naar alle goede doelen van De Warmste Week.

“Dus hoe meer luisteraars, hoe meer verzoekjes, hoe meer alle vzw’s van De Warmste Week kunnen geholpen worden, vlak voor het einde van De Warmste Week. Zo wordt – met de hulp van luisterend Vlaanderen onder het motto “iedereen zorgt voor iedereen” – de laatste dag van De Warmste Week de warmste.“, aldus de VRT in een persbericht.

Luisteren

De dag is onder andere te beluisteren via VRT Studio Brussel. De radiozender is in Zuid Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: