De Warmste week: ‘Music for Life’ van start op VRT Studio Brussel

Tot kerstavond kamperen Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham samen een week lang in de kou in het kader van VRT’s Music for Life op Studio Brussel.

De Warmste Week

Samen met alle Vlamingen maken ze van de week voor kerst opnieuw de Warmste week van het jaar. Alle radio- en tv-zenders van de VRT doen mee dit jaar mee aan de Warmste week. De Warmste Week van Music For Life is vanaf vandaag 24 uur per dag live te volgen op Studio Brussel, online en via de televisie op Eén, Canvas en Ketnet.

Kamperen

Eva De Roo, Michèle Cuvelier en Otto-Jan Ham maken een week lang live radio op Studio Brussel. Dit jaar gaat De Warmste Week van Music For Life weer plaatsvinden in
provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Samen met de Vlamingen en meer dan duizend goede doelen maken ze er de Warmste Week van het jaar van. Ze draaien verzoekplaten en ontvangen er honderden Vlamingen die een actie organiseerden.

De Warmste Radio

Op maandag 24 december bundelen vier VRT-radionetten een dag lang samen hun krachten voor De Warmste Radio: een uniek verzoekprogramma via het sms-nummer van De Warmste Week. “Op die manier geeft het verzamelde miljoenenpubliek van Radio 1-, Radio 2-, MNM- en Studio Brussel-luisteraars àlle goede doelen van De Warmste Week een laatste, geweldige duw in de rug.“, aldus een persbericht van de VRT.

Uitzendingen

Een overzicht van alle uitzendingen van Music for Life vind je hier. Studio Brussel zelf is in Zuid Nederland te ontvangen via FM en DAB, vrijwel alle (digitale) radiopakketten
in Nederland en wereldwijd via Internet.

Sociale media:

https://www.facebook.com/studiobrussel/videos/366242867266320/