VRT: ‘De Warmste Radio’ sluit actie Music For Life af

Vandaag zenden diverse radiozender van de Vlaamse publieke omroep VRT het programma De Warmste Radio uit. Hiermee wordt de Warmste Week en de actie Music For Life afgesloten.

DJ’s

De DJ’s Linde, Eva en Bram van Studio Brussel hebben een een week lang live radio gemaakt vanaf het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom tijdens Music For Life. Samen met de Vlamingen en meer dan duizend goede doelen maken ze er de Warmste Week van het jaar van. Ze draaiden verzoekplaten en ontvingen er honderden Vlamingen die een actie organiseerden.

Slotdag

Op de slotdag van Music for life, vandaag zaterdag 24 december, is er de Warmste radio. Een gezamenlijk radioprogramma dat tegelijk uitgezonden wordt op Radio 1, Radio 2, MNM en Studio Brussel en gepresenteerd wordt door radiostemmen van de vier VRT-radiozenders.

DJ’s

Dennis van den Buijs (Radio 1), Britt Van Marsenille (Radio 2) en Tom De Cock (MNM) doorkruisten een week lang het land en brengen voor hun radionet verslag uit van de vele warme acties in Vlaanderen. Op 24 december, maken ze vanaf 9 uur samen met Linde, Eva en Bram De Warmste Radio.

Slotshow

Van 17.30 uur tot 18 uur is de slotshow te volgen van de Warmste Week. Deze slotshow wordt gepresenteerd door Bram, Eva, Linde én Siska Schoeters. Te volgen op TV, radio en livestream. meer informatie via de website van De Warmste Week.

Viva For Life

De actie Viva For Life van de Franstalige omroep RTBF uit België heeft de voorbije deze week 3.452.310 euro opgebracht voor het goede doel. De drie presentatoren Ophélie Fontana, Sara De Paduwa et Cyril Detaeye hebben sinds vorige week zaterdag 144 uren lang radio gemaakt op de publieke radiozender RTBF VivaCité vanuit een glazen huis in Charleroi.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.