WILD FM komt met nieuwe programmering

WILD FM presenteert per aanstaande maandag, 2 maart, een nieuwe programmering. De nieuwe programmering is samengesteld door de programmaleiders Frank Schildkamp en Coen Bom.

Meer gepresenteerde programma’s

Bom: “de focus lag in eerste instantie op het uitbreiden van de gepresenteerde programmering, ook en vooral in de avonduren en in het weekend. Het is tof om te zien hoeveel nieuwe mensen WILD FM gaan versterken en vooral om het enthousiasme te voelen bij deze groep. Nou, dat enthousiasme is geheel wederzijds wat ons betreft.

Dylan Beukenkamp

Dylan Beukenkamp wordt de nieuwe presentator op werkdagen van 14-16 uur. Hij deed al een aantal dagen per week de avondshow van 18 tot 20 uur.

“Speelser”

De avondprogrammering wordt speelser, met meer ruimte voor creativiteit. “De show van Bas van Teylingen en Jesper Kleijnen op donderdag heeft het goede voorbeeld gegeven,” aldus Bom. Dus zullen wisselende presentatoren het tijdslot gaan invullen.

Michiel Zwartepoorte op maandag en woensdag en op dinsdag zullen Mark van Dale en Marek Dębickie de samenwerking weer oppakken, nadat zij jaren de ochtendshow deden bij Paradise FM in Curaçao. Op donderdagavond, op het tijdslot van de vroegere Soulshow, gaat Peter Gelderblom ‘Let’s Dance Classics’ presenteren. Met oude disco zonder fratsen.

Weekend

In het weekend verwelkomt WILD FM nieuwe namen als Elmer de Winter, Rianne Besters, Dave Jongen en zal de zaterdagavond worden aangevuld met Eric van Kleef (‘Clubbin’ van 22-00 uur). DJ Roger Sanchez zal Release Yourself presenteren van
middernacht tot 02 uur.

Luisteren

WILD FM is in de regio Noord-Holland te beluisteren via de FM, in de gehele Randstad via DAB+ en wereldwijd via Internet.